Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ سید رضا افتخاری در گفت‌وگو با پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، جلسه امروز (شنبه) مدیران عامل سه باشگاه استقلال، پرسپولیس و تراکتورسازی با مسعود  سلطانی‌فر را مثبت ارزیابی کرد و گفت: جلسه بسیار خوبی بود که گزارش اقدامات باشگاه در خصوص اخذ مجوز حرفه‌ای را به وزیر ارائه دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی چند ماه اخیر بخش عمده‌ای از بدهی‌های خود را پرداخت کرده‌ایم. بدهی‌هایی که طی ۱۰- ۱۲ سال گذشته انباشته شده بود با تدبیر و رایزنی تعیین تکلیف شد. در دوره مدیریت دکتر سلطانی‌فر بازیکنان و مربیان برای تعیین تکلیف بدهی‌ها دعوت شدند و موج خوبی در بین آنها ایجاد شد و احساس کردند که مورد توجه قرار گرفته‌اند.
 
وی از بدهی تعداد معدودی از افراد خبر داد که طی روزهای آتی با مذاکره تعیین تکلیف خواهد شد.
 
افتخاری در ادامه باگلایه از برخی رسانه‌ها در انتشار اخبار منفی و بعضاً کذب و ایجاد روحیه منفی در بین هواداران و بازیکنان، اظهار داشت: اگر قرار باشد خبری را به هواداران بدهیم، خود این کار را از مراجع رسمی و مشخص انجام خواهیم داد، حتی اگر به نفع ما نباشد. هیچ موقع به هواداران دروغ نگفته و نخواهیم گفت و این مساله در مذاکرات ما با بازیکنان و مربیان نیز تاکید شده است.
 
وی خاطرنشان کرد: شرایط کنونی باشگاه استثنایی است. این که بدهی انباشته شده ۱۲ سال گذشته در مدتی کوتاه پرداخت شود نشدنی و غیرقابل باور است. همه باید کمک کنند تا تفاهم خوبی صورت گیرد و این مشکل به صورت ریشه‌ای حل شود. اگر این سه باشگاه نتوانند جواز حرفه ای گری را بگیرند چه کسی متضرر خواهد شد؟ هیچ کس از این اتفاق سود نخواهد برد؛ بنابراین تمام تلاش ما این است که در این بازه زمانی مرحله به مرحله پیش برویم که خوشبختانه تا این‌جا توانسته‌ایم با اقدامات مثبتی که انجام شده رضایت فدراسیون و AFC را جلب کنیم.
 
وی در ادامه با تقدیر از بازیکنانی که باشگاه را یاری کردند، اظهار کرد: تعدادی از بازیکنان با گذشت از ۶۰ درصد مطالباتشان به معنای واقعی باشگاه را همراهی کردند اما تعدادی هم مقاومت کردند و وکلایشان قول گرفتن ۱۰۰ درصد طلب را داده بود که ما از همین جا می‌گوییم، پرداخت این حجم بدهی‌ها در این فرصت کوتاه نشدنی است.
 
سید رضا افتخاری پرداخت این مطالبات را نه در این روزها بلکه به سال گذشته ارجاع داد و گفت: از سال پیش از بازیکنان و مربیان برای تسویه و تعیین تکلیف بدهی‌ها دعوت کردیم که آمار آن به موقع منتشر خواهد شد. بدهی‌های باشگاه تمام نشده اما به مراتب سبک‌تر شده و در حال سبک سازی است. خوشبختانه از زمانی که من به این باشگاه ورود کردم یک ریال بدهی نداشته‌ایم بلکه طبق آخرین آمار نزدیک به ۲۰ میلیارد تومان بدهی‌های گذشته را پرداخت کردیم. همین که ریالی برای نسل‌های آینده بدهی به یادگار نگذاشته‌ایم خود، کار بزرگی است.
 
مدیرعامل باشگاه استقلال با بیان این که "سال گذشته بین ۸۰ تا ۱۰۰ درصد پول بازیکنان را پرداخت کرده و قرارداد جدید بسته‌ایم،" گفت: متاسفانه در گذشته این گونه عمل نشده و ما، ده‌ها چک برگشتی را که دست اشخاص حقیقی و حقوقی بود جمع آوری کردیم.
 
افتخاری در ادامه درباره شکایات بازیکنان به کنفدراسیون فوتبال آسیا اذعان کرد: هر بازیکنی که به کنفدراسیون فوتبال آسیا شکایت ببرد، به فدراسیون فوتبال ارجاع داده می‌شود. فدراسیون نیز این شکایت را به کمیته‌های مختلف می‌دهد تا بررسی شود و ممکن است حتی شکایت به‌جایی نباشد. ما از بازیکنانی که رقم‌های بزرگ طلب دارند می‌خواهیم نه در مقابل باشگاه بلکه در کنار ما برای سربلندی استقلال و ورزش کشور گام بردارند.
 
مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال در پایان در خصوص بازنشستگی خود گفت: فعالیت من مشمول قانون بازنشستگی نمی‌شود چرا که کارت ایثارگری خود را به سازمان بازنشستگی کل کشور ارائه داده‌ام.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۶۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو انجمن اقتصاددان ایران: سنگینی بار عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی‌ها بر دوش مردم است

ایمان زنگنه، استاد دانشگاه و عضو انجمن اقتصاددانان کشور در خصوص بدهی گازی پتروشیمی ها به دولت و لزوم تسویه آن تصریح کرد: با توجه به شرایط تحریمی که در آن به سر می بریم و اینکه دولت به لحاظ منابع مالی در مضیقه است، اهمیت دارد که درآمدهای دولت تأمین شود تا بتواند به تعهداتش برای اداره کشور عمل کند.

وی ادامه داد: دولت همواره تلاش کرده است که خوراک را با قیمت مناسب در اختیار پتروشیمی ها قرار دهد. در حالی که پتروشیمی ها گاز را با قیمت یارانه ای در اختیار می گیرند، انتظار می رود که همراهی لازم را با دولت داشته باشند و تسویه بدهی خود را انجام دهند.

عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی هلدینگ های بزرگ پتروشیمی نسبت به پرداخت بدهی گازی خود به دولت بی اعتنا هستند. این موضوع دولت را در انجام وظایفش با مشکل مواجه می کند.

زنگنه گفت: انجام تعهدات دولت از جمله پرداخت یارانه نقدی، یارانه نان و توسعه صنعت نفت در گروی تأمین درآمدهای دولت است. اگر دولت نتواند این درآمدها را در اختیار داشته باشد، با کسری بودجه مواجه می شود.

وی ادامه داد: کسری بودجه به معنای روی آوردن دولت به استقراض از بانک مرکزی است. تمامی این روندها در نهایت به ضرر مردم است. زیرا مردم عادی باید تورم را تحمل کنند. در حالی که پتروشیمی های بزرگ که گاز یارانه ای دریافت می کنند و محصولات شان را در بازارهای بین المللی به فروش می رسانند، حاضر نیستند بدهی گازی خود را بپردازند.

عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: این اصلاً قابل قبول نیست که پتروشیمی ها به قیمت بالا بردن تورم و اعمال فشار بر مردم از دادن بدهی گازی خود به دولت اجتناب کنند.

زنگنه گفت: لازم است موضوع بدهی پتروشیمی ها به دولت به نحوی حل و فصل شود تا از بروز مشکلات بعدی جلوگیری به عمل آید. در غیر این صورت، دولت نمی تواند به تعهداتش عمل کند و با کسری بودجه روبرو می شود.

وی ادامه داد: کسری بودجه دولت، فقط موضوع دولت نیست. اثرات آن بر تمام کشور خواهد بود و مردم از آن متضرر می شوند. دولت نگاه ویژه ای به صنعت پتروشیمی کشور دارد. به دلیل اینکه محصولات این بخش قابلیت تحریم پذیری کمتری دارد و صادراتش آسان است. در این شرایط، لازم است پتروشیمی ها نیز به تعهدات مالی شان به درستی عمل کنند و با دولت همراهی لازم را داشته باشند.

زنگنه تأکید کرد: شاید یکی از دلایلی که پتروشیمی ها دیون گازی خود را به دولت پرداخت نمی کنند، این است که به لحاظ مدیریتی ضعف دارند و نمی توانند آنقدر سودآور باشند که به تعهداتشان عمل کنند. همچنین ممکن است شفاف نبودن مسائل مالی آنها شرایطی به وجود آورده است که هزینه هایشان بالا رفته و نمی توانند تعهداتشان را بپردازند. به هر ترتیب، نیاز است که پتروشیمی ها دیون گازی خود را به دولت پرداخت کنند تا دولت نیز بتواند به وظایفش عمل کند.

روابط مالی دولت با پتروشیمی ها همواره مورد انتقادات بسیاری بوده است. برخی کارشناسان به ارائه گاز با قیمت کمینه به پتروشیمی ها انتقاد دارند. آن ها معتقدند، اگرچه دولت نهایت همکاری را با پتروشیمی ها دارد و به آن ها خدمات می دهد، این صنایع به وظایف خود در مقابل دولت، مردم و کشور عمل نمی کنند.

شاهد ادعای این دسته از کارشناسان، همین بدهی 60 هزار میلیارد تومانی پتروشیمی ها به دولت است. این صنایع با امتناع از تسویه بدهی گازی خود به دولت مشکل ساز شده اند. به نحوی که دولت برای انجام وظایفش با محدودیت مالی روبرو شده است.

به زعم کارشناسان، عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی ها به این معناست که مشکلات ناشی از کم کاری هلدینگ های ثروتمند و بزرگ کشور در پرداخت بدهی هایشان به دولت بر دوش مردم گذاشته است.

به زعم آنان، عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی ها به منزله دامن زدن به کسری بودجه دولت است که استقراض از بانک مرکزی و تورم را به دنبال خواهد داشت. 

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • آزادی زندانی با مستمری بازنشستگی
  • سود ۳.۶۰۰ میلیارد یوروی بدهی بابک زنجانی را بخشیدند؟
  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • عضو انجمن اقتصاددان ایران: سنگینی بار عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی‌ها بر دوش مردم است
  • شرکت‌های پتروشیمی بدهی خود را به شرکت گاز تسویه کنند
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد
  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست