Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه کارت هوشمند ایثارگری نسبت به کارت هوشمند ملی از تکنولوژی پیشرفته‌تری برخوردار است، تصریح کرد: افراد واجد شرایط تا پایان تیرماه امسال مهلت دارند برای درخواست کارت هوشمند ایثارگری اقدام کنند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، مهدی ایزدی در نشست خبری با اصحاب رسانه بیان کرد: کارت شناسایی ایثارگران که کارت هویتی آنها است سال 13960 منقضی شد اما اعتبار آن تا 5 سال تمدید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون بنیاد شهید آغاز به صدور کارت‌های هوشمند جدید کرده است و ایثارگران باید به خاطر داشته باشند کارت‌های سابق آنها تا پایان تیر ماه امسال دارای اعتبار است و باید در این مدت برای دریافت کارت هوشمند ایثارگری اقدام کنند.

وی افزود: 650 هزار نفر مشمول دریافت کارت شناسایی ایثارگری هستند که تاکنون 300 هزار نفر در سامانه سجایا ثبت درخواست کرده‌اند که برای 215 هزار نفر کارت صادر و تحویل داده شده است. البته صدور 85 هزار کارت نیز در دست اقدام است که به دلایل مختلف از جمله عدم وادرات کارت مشکلات فنی و ... با تاخیر مواجه شد.

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه کارت هوشمند ایثارگری نسبت به کارت هوشمند ملی از تکنولوژی پیشرفته‌تری برخوردار است، تصریح کرد: در تهیه کارت هوشمند ملی از تکنولوژی و فناوری 10 سال گذشته استفاده شده است این در حالی است که کارت هوشمند ایثارگری مطابق با علم و تکنولوژی روز صادر شده و حداقل تا 5 سال آینده پاسخگوی نیاز ایثارگران خواهد بود.

ایزدی در خصوص ویژگی‌های کارت هوشمند ایثارگری، بیان کرد: روی این کارت محلی مشخص شده است که سازمان‌ها و ارگان‌ها برای تایید هویت فرد می‌توانند قسمت مورد نظر را برای لحظات کوتاه لمس کنند که در این صورت نماد بنیاد شهید مشخص می‌شود که این امر نشان دهنده اعتبار کارت است هم‌چنین شماره سامانه‌ای در پشت کارت درج شده که سازمان‌ها در صورت تردید به هویت و یا فرد مراجعه کننده می‌توانند شماره کارت را به آن پیامک کنند که تا استعلام تایید فرد مراجعه کننده به آنها پیامک شود.

وی با تاکید براینکه کارت هوشمند ایثارگری قابلیت تبدیل به کارت بانکی را دارد، افزود: در پشت کارت سه نوار مغناطیسی درج شده است که می‌توان از یکی از آنها به عنوان کارت و اطلاعات بانکی استفاده کرد.

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: از افراد مشمول دریافت کارت ایثارگری درخواست می‌شود هر چه سریع‌تر اطلاعات خود را در سامانه ثبت کنند تا کارت‌های سابق جمع‌آوری شود.

افزایش شمار افراد تحصیل کرده بیکار در دولت دهم

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص وضعیت اشتغال ایثارگران و فرزندان شهدا و عدم رضایت برخی از آنها نسبت به بیکاری، بیان کرد: در سال 1390 تا 1391 یعنی در دولت دهم در حوزه اشتغال یک اقدام غیرکارشناسانه انجام شد. در آن سال‌ها برای بالغ بر 500 تا 600 هزار سهمیه ایثارگری مجوز تبدیل صادر شد و ظرفیت استخدامی 5 الی 6 سال‌آینده را از بین برد. بخش اعظمی از این تبدیل وضعیت‌ها نیروهای شرکتی بودند به همین دلیل باعث ایجاد شکافی در بحث اشتغال شد و متاسفانه اکثر افراد تحصیل کرده جویای کار فاقد ظرفیت شغلی شدند.

وی افزود: از آذر ماه سال 1394 تا آذر ماه سال 1395، 2 هزار و 380 مجوز استخدام ار دولت گرفته شد و اکنون ظرفیت‌های استخدامی به حداقل رسید . در سال 1396 دولت 15 هزار سهمیه استخدامی صادر کرد اما به دلیل آن اقدام غیرکارشناسانه دولت دهم ما نتوانستیم برای استخدام افراد اقدامی انجام دهیم.

ایزدی خاطرنشان کرد: با اقدامات بنیاد شهید و ایجاد صندوق اشتغال ما توانستیم در سال گذشته 170 میلیارد تومان از بانک‌های مختلف در حوزه اشتغال وام قرص الحسنه ئدریافت کردیم که از طریق این وام‌ها 6 هزار و 500 فرصت شغلی به وجود آمد و ما توانستیم از 15 هزار سهمیه استخدامی که دولت اعلام کرد 11 هزار سهم را به افراد تحت پوشش اختصاص دهیم.

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: به علاوه با اصلاح ماده 21 قانون جامع خدمت رسانی به ایثارگران تعداد دستگاه‌های موظف که باید سهمیه افراد تحت پوشش بنیاد را رعایت کنند افزایش پیدا کرد.

وی با بیان اینکه بخشی از افراد بیکار تحت پوشش بنیاد شهید دارای تحصیلات دانشگاهی هستند، یادآور شد: افرادی که دارای تحصیلات دانشگاهی فوق دیپلم به بالا هستند جذب سازمان‌ها و اداره‌ها می‌شوند و مشکل بیکاری آنها رفع می‌شود اما بنیاد برای اشتغال افراد دارای سطح سواد کم‌تر از دیپلم ناچار است ظرفیت خوداشتغالی ایجاد کند.

67 هزار فرد بیکار تحت پوشش بنیاد در سال 96

ایزدی با توجه به افرادی جویای کار تحت پوشش بنیاد در سال 1396، گفت: سال گذشته 67 هزار نفر از افراد تحت پوشش بنیاد جویای کار بودند که 24 هزار نفر آنها تحصیل کرده و 42 هزار نفر دیپلمه و پایین تر از دیپلم بودند.

وی افزود: از مجموع 67 هزار نفر 6 هزار و 500 نفر از تسهیلات صندوق استفاده کردند و 11 هزار نفر نیز به کمک سهمیه استخدامی وارد بازار کار شدند.

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه برخی دستگاه‌های دولتی نیازمند نیروی کار فنی و آموزش دیده هستند، گفت: به همین دلیل تفاهم‌نامه‌ای را با سازمان فنی و حرفه‌ای منعقد کردیم تا نیروهای لازم را برای دستگاه‌ها آموزش دهیم. سال گذشته 2 هزار و 372 نفر آموزش‌های مهارتی را در سازمان فنی و حرفه‌ای طی کرده‌اند که همه مشغول به کار می‌شوند.

میانگین سنی والدین و همسران شهدا

وی در خصوص میانگین سنی جانبازان، بیان کرد: میانگین سنی جانبازان 58 سال است که عملا از میانگین سنی اشتغال خارج شده‌اند که عموم این افراد یا بازنشسته شده‌اند و یا تحت پوشش حمایت‌های بنیاد شهید هستند. که در سال 92 تا 93 حدود هزار نفر از آنها از کار افتاده شدند.

ایزدی افزود: میانگین سنی والدین شهدا نیز 80 سال و هسمران شهدا 65 سال است که طبیعتا تمام این افراد از میانگین سنی اشتغال خارج شده‌اند.

مناسب‌سازی بیش از 149 هزار مزار شهید

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه 223 هزار و 620 مزار شهید در ایران وجود دارد، خاطرنشان کرد: این تعداد مزار در 20 هزار و 155 گلزار واقع شده است که در این میان 14 هزار و 980 گلزار شهید شامل 149 هزار 480 مزار مناسب سازی‌شده است.

وی با بیان اینکه مناسب‌سازی 5 هزار و 402 گلزار شهدا باقی مانده است، افزود: پیگیر آن هستیم با کسب رضایت خانواده شهدا نسبت به مناسب‌سازی گلزارهای باقی مانده اقدام کنیم.

ایزدی در پاسخ به اینکه برخی از خانواده شهدای ساکن تهران نسبت به مناسب‌سازی رضایت ندارد، گفت: کار بر اساس رضایت خانواده‌ها انجام می‌شود. بهشت زهرای تهران نیز دارای بزرگترین گلزرار شهدا است و ما تلاش می‌کنیم با کسب رضایت خانواده نسبت به این اقدام مراجعه کنیم اما اگر خانواده‌ای رضایت نداشته باشد هیچ اقدامی انجام نخواهیم داد.

شهرداری مسئول حفاظت از گلزار شهدا است

وی در خصوص اصول مراقبت و محافظت از گلزار شهدا به خصوص گلزار شهدای بهشت زهرا، بیان کرد: طبق قانون شهرداری مسئول حفاظت و نگه‌داری گلزار شهدا است.

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در بخش دیگری از سخنانش با توجه به تفاهم‌نامه بنیاد با اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور، تصریح کرد: اوایل ماه گذشته این تفاهم‌نامه منعقد شد. بر اساس این تفاهم نامه قرار شد 5 هزار فرد بیکار تحت پوشش بنیاد شهید در 88 شهر صاحب تاکسی شوند که اقدامات اولیه در 13 استان انجام شده است.

این خبر در حال تکمیل شدن است....

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۷۶۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد بدون اغماض با ترک فعل‌ها درباره خدمات‌دهی سلامت به والدین شهدا

ایسنا/آذربایجان شرقی سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی با بیان اینکه روسای شهرستانی این بنیاد، مسئول کنترل وضعیت جسمانی و تامین نیازمندی‌های دارویی و درمانی والدین بزرگوار شهدا هستند، گفت: با آن دسته از روسائی که به هر دلیل در انجام این وظیفه مهم کوتاهی کنند، بدون اغماض برخورد خواهد شد.

علی اکبر سلمانی در چهارمین جلسه منطقه‌ای «تحول بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در حوزه معاونت تعاون و امور اجتماعی» در اهر گفت: والدین شهدا نیازمند دریافت خدمات سلامت با اقتضای سن، بیماری و وضعیت جسمی خود هستند و باید ترتیبی اتخاذ کنیم که این خدمت، مبتنی بر شرایط روز این اعضای بزرگوار جامعه ایثارگری باشد و مسئول جمع آوری و پایش مستمر اطلاعات حوزه سلامت و همچنین تامین نیازمندی‌های دارویی، درمانی و تجهیزات پزشکی والدین شهدا روسای شهرستانی بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر خدمات سلامت ایثارگران با اهتمام ویژه ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران متحول شده و ارتقاء یافته است، تاکید کرد: هم اکنون هیچ محدودیتی در تامین نیازمندی‌های توانبخشی و تجهیزات پزشکی والدین بزرگوار شهدا نداریم ضمن اینکه اعتبار مورد نیاز برای پرداخت حق پرستاری و یا پرداخت هزینه‌های درمان آنان تا ریال آخر، تامین است و لذا کوچک ترین کوتاهی در ارائه مطلوب این خدمات به پدران و مادران شهدا به هیچ وجه پذیرفته نخواهد شد.

وی گفت: در ارتباط با درمان و تامین تجهیزات پزشکی و توانبخشی والدین شهدا با هیچ کس تعارف نداریم. رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ها هر چقدر هم مشغله کاری داشته باشند، باید وقتی را اختصاص دهند تا اطلاعاتشان از وضعیت جسمانی والدین شهدا و سلامت آنان را به روز و کامل کنند.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی عنوان کرد: اگر شاهد وضعیت نامطلوب درمانی پدران و مادران بزرگوار شهدا باشیم و یا گزارشی در این ارتباط واصل شود، با روسای بنیاد شهید شهرستان‌های مسئول، بدون اغماض برخورد خواهیم کرد.

سلمانی یادآوری کرد: والدین بزرگوار شهدا پا به سن گذاشته‌اند و در شرایطی که هر روز وجود تعدادی از آنان را از دست می‌دهیم، باید برای تامین نیازمندی درمانی این گنج‌های گرانبها برنامه دقیقی داشته باشیم، مخصوصاً که در حال حاضر از نظر اعتباری و یا تجهیزات پزشکی مورد نیاز، هیچ مشکلی نداریم.

وی با بیان اینکه هدف از نشست‌های منطقه‌ای، تبادل اطلاعات و استفاده از نقطه نظرات همکاران است، اظهار کرد: بنیاد شهید خدماتی به خانواده‌های بزرگوار شهدا و ایثارگران ارائه می کند اما گاه این خدمات در زمان مقرر به دستشان نمی‌رسد. در چنین شرایطی شاهد شکل گیری نارضایتی‌هایی هستیم که ما در ستاد استانی درصددیم از رهگذر این نشست‌ها، به بحث با یکدیگر بپردازیم تا این چالش و چالش‌های دیگر مرتفع شود.

وی ادامه داد: نتیجه آسیب شناسی سه نشست منطقه‌ای برگزار شده نشان می‌دهد خدمات رسانی‌های با تاخیر و به وجود آمدن نارضایتی‌ها، دو علت اصلی دارد؛ نخست اینکه روسا و کارشناسان بنیاد شهرستان‌ها دستورالعمل‌ها و بخشنامه های ابلاغی را مطالعه نمی‌کنند و دوم این که با همکاران ستاد استانی تعامل ندارند تا لااقل بواسطه این تعامل، ضعفِ ناآشنایی با مفاد بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها پوشش داده شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی، وی ادامه داد: در نشست‌های منطقه ای به دنبال محاکمه و یا مچگیری نیستیم بلکه می‌خواهیم مشکلات را حل و فصل کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۰ هزار سهمیه استخدامی آموزش و پرورش سهم ایثارگران است
  • طرح ملی مهارت‌افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار می‌شود
  • خانۀ ایثار در لرستان افتتاح می‌شود
  • برخورد بدون اغماض با ترک فعل‌ها درباره خدمات‌دهی سلامت به والدین شهدا
  • ۳۱ هزار مجوز استخدام فرزندان ایثارگر کسب شده است
  • دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در قائم شهر
  • برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا
  • کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت + جزییات
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت