Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه ۲۴۰هزار کارت جامعه ایثارگری به صورت الکترونیکی صادر شده است گفت: متوسط نرخ بیکاری جامعه ایثارگری در کشور ۴ درصد است، نرخ بیکاری در بین جامعه ایثارگری باید به صفر نزدیک شود. ۲۵ تير ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۳ استانها استان تهران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران،  مهدی ایزدی امروز در نشست هم‌اندیشی شورای هماهنگی معتمدین معین که با حضور عبدالله مرتضوی مدیرکل بنیاد شهید شهرستان‌های استان تهران و اعضای معتمدین معین برگزار شد، ضمن گرامیداشت دهه کرامت اظهار داشت: شاید اینگونه به نظر برسد سایه سنگین ستاد مرکزی همچون بختک بر سر شماست که قدرت و اعمال مدیریت را می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مدیر هر چقدر از مرکز کشور فاصله داشته باشد، مقبولیت و اعمال مدیریت آن بیشتر می‌شود چون دسترسی ارباب رجوع به مدیران ستاد مرکزی کمتر می‌شود که نفس مدیریت را می‌گیرد و کار را سخت می‌کند به واسطه همجواری شما می‌توانید موضوعات خود را به حوزه ستادی انتقال دهید و این مزیتی است که در استان تهران وجود دارد.

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: از جمله مزایایی که وجود دارد اینکه ترکیب سیاسی از نظر تقسیمات سیاسی کشوری به این جهت که بسیاری از دستگاه‌ها ترکیب شما را ندارند و خیلی‌ها نمی‌دانند که در استان تهران دو مدیرکل وجود دارد، هر چند این موضوع نیز امروز پذیرفته شده است، موضوع را تا حدودی سخت و پیچیده می‌کند و در برخی از جلسات و دستگاه‌ها تنها مدیرکل بنیاد تهران بزرگ را به رسمیت می‌شناسند.

نرخ بیکاری جامعه ایثارگری در کشور 4 درصد است

ایزدی با بیان اینکه متوسط نرخ بیکاری جامعه ایثارگری در کشور 4 درصد است افزود: در مورد فرصت اشتغال به دلیل اینکه شما در مرکز استان و کشور هستید قاعدتاً می‌توانید از این ظرفیت‌ها استفاده کنید و نباید موضوع بیکاری در بین جامعه ایثارگری وجود داشته باشد و باید به صفر نزدیک شود.

وی تصریح کرد: شهرک‌های صنعتی، قطب‌های گلخانه‌ای، کشاورزی و پرورش دام و طیور فرصت خوبی برای رفع معضل بیکاری در بین جامعه ایثارگری است و تأکید ما بر این است که همه مدیران بنیاد خود باید رئیس بخش اشتغال نیز باشند.

برگزاری الکترونیکی طرح سپاس با روح تکریم تناقض دارد

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین با اشاره به طرح سپاس گفت: ما معتقدیم که اگر همه مأموریت‌های بنیاد بتواند به صورت الکترونیکی انجام شود، دیدار و تکریم جامعه ایثارگری باید حضوری انجام پذیرد، که در غیر این صورت با روح تکریم تناقض دارد و سبب شکستن عزت نفس ایثارگر می‌شود.

ایزدی سپس با اشاره به لزوم تکریم ارباب رجوع اظهار داشت: فساد اداری صرفاً این نیست که فردی رشوه بگیرد بلکه کاغذبازی و کار ارباب رجوع را به امروز و فردا افکندن نیز خلاصه می‌شود.

وی بیان کرد: در حوزه ستادی در 2-3 سال اخیر معاونت مسکن بنیاد زمانی که با معاونت تعاون ادغام شد، به واسطه تعامل خوبی که بین این دو معاونت شکل گرفت بدون کمترین آسیب اقدامات به خوبی انجام گرفت که سبب شده گام‌های خوبی در این زمینه برداشته شود.

240 هزار کارت جامعه ایثارگری به صورت الکترونیکی صادر شده است

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: روزی آرزوی ما این بود که اطلاعات شغلی جامعه ایثارگری در سامانه وجود داشته باشد و روزانه گزارش دقیق اشتغال را ارائه کنیم که با تعامل خوب دستگاه‌ها بیش از 60 درصد این امر محقق شده و تا به امروز  240 هزار کارت جامعه ایثارگری با کمترین دغدغه و مراجعه درب منزل تحویل شده است و امید است که روزی به  100 درصد برسد.

ایزدی ادامه داد: امروز در حوزه مسکن ثبت‌نام متقاضیان مسکن به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و هیچ‌گونه مراجعه‌ای در این زمینه صورت نمی‌گیرد و از بزرگ شدن ساختار و حجم دولت که البته فسادآور است بسیار کاهش پیدا کرده است.

رشته سالمندیاری در پژوهشکده بنیاد شهید راه‌اندازی می‌شود

وی با اشاره به اقدام پژوهشکده در رابطه با سالمندیاری تصریح کرد: پیش‌بینی می‌کنیم که 30 هزار سالمند در کشور وجود دارد که نیاز به مراقبت آموزش دیده تحت عنوان سالمندیار هستند، به علاوه بسیاری از والدین شهدا به دلیل سالمندی و عدم توانایی کارت حقوق خود را به دیگران می‌سپارند که مشکلات بسیاری در این زمینه ایجاد شده است که باید کنترل لازم در این امر صورت گیرد.

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به شرایط کنونی کشور گفت: در دنیا فردی به عنوان قلدرترین، مستکبرترین و دیوانه‌ترین فرد در کشور آمریکا به قدرت رسیده که همچون لات گنده محل در امور همه کشورها دخالت می‌کند و وارد جنگ اقتصادی با دنیا شده و از آنجاکه ایران را مزاحم خود می‌داند وارد قصه خطرناکی با نام تحریم با ما شده که به قول خودش تا به حال ندیده‌ایم، غافل از اینکه ملت ایران سخت‌ترین روزها را با موفقیت پشت سر گذاشته‌اند.

مسئولان با کنار نهادن اختلافات سیاسی مانع تعبیر خواب‌های دشمنان شوند

ایزدی اظهار داشت: هدف از ساخت داعش، ایران بود تصور آن‌ها این بود که سال 2017  وارد ایران می‌شوند، آن‌ها در سوریه همه نوع جنایتی را مرتکب شدند، در یمن و عراق نتوانستند قدمی از قدم بردارند اما در مقابل به این موضوع واقفند که جنگ نظامی با ایران چند هزار تریلیون هزینه دارد از این‌رو جنگ اقتصادی با کمترین هزینه را با ایران در پیش گرفته‌اند.

وی با اشاره به وجود برخی کمبودها در کشور بیان کرد: امروز مردم و مسئولان نظام نباید مرعوب برخی مسائل شوند، باید برخی از این اختلافات سیاسی داخلی را کنار بگذاریم و اجازه ندهیم خواب‌های بیگانگان برای ملت ایران تعبیر شود.

انتهای پیام/ش

R7840/P1377/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۳۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اظهارات جدید سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره مرحله دوم انتخابات مجلس/ چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور، با اشاره به برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت ۸ صبح روز ۲۱ اردیبهشت، اظهار کرد: این انتخابات در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می شود و ۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند. این انتخابات در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

وی در گفتگو با ایسنا، در ادامه افزود: بازه زمانی تبلیغات داوطلبان از روز ۱۳ اردیبهشت آغاز شده و در ساعت ۸ صبح روز ۲۰ اردیبهشت تمام می شود. به ستادهای انتخابات استان ها تاکید کرده ایم که میادین شهری برای تبلیغات آماده شوند. فضای مجازی هم برای تبلیغات فراهم شده است. دستورالعملی برای تبلیغات در نظر گرفته شده که مبنای کار تبلیغات است. به ستادهای انتخاباتی داوطلبان تاکید کرده ایم که حتما براساس همین دستورالعمل برای تبلیغات اقدام کرده و به هواداران خود توصیه کنند که مبنای قانون، تبلیغات کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری دو مانور انتخاباتی، گفت: مانور شبیه سازی شعب اخذ رأی و راه اندازی شعب و تست دستگاه های احراز هویت و صندوق های رای برگزار شده و اشکالات و نواقص احتمالی مورد بررسی قرار گرفته است. این مانورها با حضور اعضای هیات های نظارت و ناظرین شورای نگهبان برگزار شده است. روز یکشنبه هم در استان تهران صندوق های الکترونیکی را زیر بار می بریم و شبیه سازی انتخابات الکترونیک را اجرا می کنیم. از سویی آموزش عوامل اجرایی انتخابات هم انجام شده و ما آمادگی کامل برای برگزاری مرحله دوم انتخابات را داریم.

اسلامی خاطرنشان کرد: با معاونین سیاسی و انتخابات و معاونین امنیتی ۱۵ استان که انتخابات مرحله دوم در آن استان ها برگزار می شود، جلسه داشته ایم و موارد لازم برای برگزاری انتخابات را بررسی و هماهنگ کرده ایم. به آنها تاکید کردیم که حتما با داوطلبان نشست داشته باشند و مورادی که لازم است را به اطلاع داوطلبان رسانده و آنها را توجیه کنند.

وی در ادامه گفت: ۱۱هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رای داریم که ۶۵ درصد آن مربوط به انتخابات الکترونیکی است. تاکید داریم که در ۸ حوزه انتخابیه که انتخابات الکترونیکی است، آموزش های لازم به مردم داده شود. مردم هم می توانند سوابق داوطلبان را از طریق سامانه "انتخاب ایران" که در اینترنت موجود است، بررسی کنند.

اسلامی درباره واجدین شرایط رای اظهار کرد: کسانی که در مرحله اول رای نداده باشند، می توانند در هر حوزه ای رای دهند. کسانی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رای داده باشند، فقط در همان حوزه می توانند در مرحله دوم رای بدهند. متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل می توانند در این انتخابات شرکت کنند.

دبیر ستاد انتخابات کشور درباره چگونگی رای دادن در انتخابات الکترونیکی، گفت: فرد با یکی از اصل مدارک کارت ملی، شناسنامه، گواهینامه، گذرنامه یا کارت پایان خدمت وارد شعبه می شود. در ابتدا احراز هویت به صورت الکترونیکی انجام شده و اگر فرد واجد شرایط رای دادن باشد، به او کارت تعرفه داده می شود. رای دهنده، کارت تعرفه را بر روی مکانی که روی صندوق الکترونیکی است، قرار می دهد و وقتی صندوق اجازه رای دادن را داد، لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می گیرد و و فرد کد داوطلبان را در محل مشخص شده به صورت دستی وارد کرده و رای خود را می دهد. در این انتخابات دیگر تعرفه رای کاغذی وجود ندارد و تعرفه ای هم داخل صندوق انداخته نمی شود. بعد از اینکه فرد رای خود را داد، کارت تعرفه را برمی گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می گیرد.

اسلامی در پایان با بیان اینکه در حوزه های الکترونیک تلاش می شود با تایید هیات نظارت، نتایج در اسرع وقت اعلام گردد، گفت: البته فرایندهای اعتراض و شکایت در هیات های اجرایی و نظارت هم پیش بینی شده و طبق قانون انجام می شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902400

دیگر خبرها

  • اظهارات جدید سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره مرحله دوم انتخابات مجلس/ چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟
  • اسلامی: شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک یکشنبه در استان تهران برگزار می‌شود
  • برخورد بدون اغماض با ترک فعل‌ها درباره خدمات‌دهی سلامت به والدین شهدا
  • دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در قائم شهر
  • برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا
  • کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت + جزییات
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت
  • ارائه خدمات به اتباع خارجی با کارت شناسایی جدید انجام می‌شود
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان